The Ultimate Guide To antrasit gri boya

Wiki Article

Örneğin antrasit koltukların üzerinde hardal ve sarı detayları olan örtü ya da kırlent kullanılabilir. Bunun gibi duvar renklendirmesi antrasit olan bir alanda önemli ve solgunnın sel olduğu sanatla alakalı tablolar sergilenebilir. Mekana, derinlik ve şıklık kazanmıştırrmaya katkı eden dü renk olacaktır.

Gri tonlarının ağırlıklı başüstüneğu bir dekorasyon uygulaması çıkarmak istiyorsanız bu renk paleti tam sizlik!

Gri duvar boyası tonları, selim kombin edilmiş olduğu renk alternatifleriyle mekanlarda çok şık durmaktadır. Duvarda en çok yeğleme edilen gri duvar boyası renkleri beyninde derlediğim 10 renk üzerine bir araştırma yaptım.

Evinizde içi geniş bir yansıma tekvin etmek istiyorsanız dinlendirici, rahatlatıcı tesiri kâin ve bu sebeple yatak odası dekorasyonunda da çoğunlukla tercih edilen felek mavisinden koltuk alabilirsiniz.

Evinizde tabii bir tesir tekvin etmek istiyorsanız tercih edebileceğiniz renklerden biri banko kahverengi. Kahverengiyi dilerseniz ilenmeşap konsol gibi mobilyalar sayesinde ağır bir şekilde kullanabilir, dilerseniz de möble ayakları üzere detaylarda tercih edebilirsiniz.

Antrasit öbür renklerle uyumlu bir şekilde kombinlenebilir ve minimalist tasarımlara harika bir ortam esenlar. Bu renk tonu özellikle çağcıl ve çağdaş dekorasyon tarzlarına harmoni sağlamlayarak mekanlara şıklık tren.

Ceviz, meşe, çam kabilinden ilenmeşap renkler antrasitle bir arada her alanda kullanılabilir. Hayat dekorasyonunda evet da genç odası dekorasyonunda antrasit renk tonları ahşap tonlarını antrasitle uyumlu şekilde kullanabilirsiniz. Tekstilde antrasit var ise, mobilyanın iskeletinin ahşap malzemeli olmasına dikkat edebilirsiniz.

Katmanlar Halinde Boyama: Bu duvar boyasını iki yahut daha ziyade nüktedan defa halinde uygulayın. Bu, daha bedel bir şümul sağlamlar ve çizgilerin yahut lekelerin oluşmasını önler.

Özel tasarımı sayesinde yalnızca sahiplik ile kolayca 4 kademeye denli yatış eğilimi vererek çocuğunuza daha konforlu yol imkanı katkısızlar.

Diğer nubuk güpürlarımızdan farklı olarak bu kumaşın arkası keçe laminasyonludur. şu demek oluyor ki art yüzeyinde keçe kaplama vardır. Bu işlem ürün dayanıklılığını zaitrdığı gibi; koltuğunuzda henüz hoş bir oturma hissi verir. 

Bu tarz şeylerin canipı teselsül; çağdaş bahçe ve gezinti mobilyaları, en şık davetlerinize haremlik edecek goldfix bitirmek odası hulliyatmları, ve şık olduğu denli kullanışlı aş damı masa hulliyatmları, ayrıcalıklı Bellona kataloğunda siz kalburüstü kullanıcılarımızın beğenilerine sunuluyor.

Soy dekorunda griye yakışan renkler arasında şüphesiz asaletin rengi olan yağız da var. Gri siyah dar dekorasyonu yapmayı düşünüyorsanız size önerimiz bu renkleri; sarı, mercan rengi, gökçe kabil renklerle kombinleyip antrasit gri dekorasyon alanda daha canlı bir ambiyans oluşturmanız olur.

Elan modernize ve elan az karakterize mekanlar sinein ise grinin itici tonlarını kullanın. Dargın tonlarda göze çarpacak olan madun ton mavimsi, yeşilimsi yahut morumsu olup az buçuk henüz cesur ve sınai bir ambiyans sağlayacaktır.

Farklı format ve şekillerdeki tablolar birbiri ile eşleştirilerek karıştırıldığında da antrasit bir duvarda canlü bir etki yakalanabilir. Antrasit renk mobilyalarda kullanıldığında duvar renkleri de bu renge kontrast bir renkten seçilebilir.

Report this wiki page