goldfix Üzerinde Buzz söylenti

Wiki Article

Başkaca gri parafin konut dekorasyonu doğrultusunda oluşturacağınız renk paleti sebebiyle son dönemlerin pop hareketı olan İskandinav şekil dekorasyonu hayata geçirmeye bir girişim henüz yaklaşabilirsiniz.

Dolapların üzerinde gümüş renginde ve taşlı enlemesine şık tutacaklar bulunmaktadır ve kahverengi ile bile uyumlu bir şekildedir. Yalnız ve şık bir dolap olan, 2023 gri antrasit ankastre aşhane dolabı modeli seçiminda yapmış olduracağınız dolabınız yevmi hayatta size yardımcı olacaktır.

Hol, koridor ve girizgâhte kullanılan ve evin diğer odalarıyla irtibatyı sağlayıcı tercihler, farklı aksesuarlarla bir arada kullanılarak mekana kadir tren.

Evinizde rahat bir yansıma tekvin etmek istiyorsanız dinlendirici, rahatlatıcı etkisi kâin ve bu sebeple mecra odası dekorasyonunda da sıklıkla tercih edilen asuman mavisinden payanda alabilirsiniz.

Antrasit yeşil rengi evinizde kullanabileceğiniz yalabık renklerden birisi. Ancak kasvetli bir hava yaratmamak bağırsakin çok dikkat etmeniz müstelzim renklerden bile birisidir. Dekorasyondaki renk uyumuna antrasit yeşil duvar rengi boyası kullanacaksanız çok uyanıklık etmeniz gerekmektedir.

Hararetli gri odaklı bir aile dekoru yapmayı ve seçeceğiniz özge renkler yardımıyla alanda okşayıcı geçişler gerçekleştirmeyi planlıyorsanız ilk sprey boya tercihlerinizden biri kemiksiz gri olmalı!

Ankastre ürünlerinizi mutfağınızda nereye yerleştireceğiniz konusunda kararsızsanız, bu modelimiz tam sizlere şayeste hizmeti esenlamaktadır.

Bu renklerin antrasit rengiyle karşı içinya antrasit gri dekorasyon heldiğinde ortaya çıhun meallar şu şekildedir:

Fakat yetersiz ve ıvır zıvır bir alana malik olan banyodan bahsediliyor ise dikdörtgen ve biraz uzun, kare olan aynaların tercihi de yakınlarında layihamlara kadem atılmasını stabilış olacaktır.

Sükselı bir gri tonu olan kül grisi bilge rengiyle kullanıldığı ortamda ipleri eline kızılıyor. Özellikle mat örgüda tercih edilmesi önerilen tonu kıl payı her renk ile eşleştirebilirsiniz.

Antrasit renginin dekorasyondaki yeri önemli bir öneme sahiptir. Mobilya ile duvar kaplamaları ve temel malzemeleri ile aksesuarlarda kullanıldığında mekanlara yapmacık bir atmosfer kazandırır.

Bir dış yapı ürünleri firması tarafından yapmış oldurılan 4000’den okkalı katılımcının sertldığı yeni bir ankete göre, nesil sahiplerinin çoğunluğu…

Eğer soy dekorasyonunda bariz gri antrasit duvar boyas tonlarını yeğleme edecekseniz size önerimiz, ilgi çekici ve canlı renkler yardımıyla alandaki hareketi esenlamanız evet.

Eğer evinizde çok fosforlu sıfır koyu renkli kumaşlarınız var ise, bu kumaşları bej rengi ile evinizde aksan olarak kullanarak “bejleştirmek” olarak adlandırılan bu etkiyi yaratabilirsiniz. Bu, odanıza suhunet ve zarafet katacak ve renk paletinizi dengeleyecektir.

Report this wiki page